Werkwijze

studio : werkwijze

Wat kan Studio Architecture voor u betekenen?

• Architectuur
• 3D visualisaties en maquettebouw
• Interieurontwerp en advies
• Aanvraag omgevingsvergunning
• Bouwkundige uitwerking en detaillering
• Bestekschrijven
• Controle tijdens de bouw

Misschien heeft u uw oog laten vallen op een kavel en wilt u daar uw droomhuis op bouwen, of bent u aan het twijfelen over verhuizen of verbouwen. Maar of u nu gaat verbouwen, verkopen of restylen, een goede voorbereiding is een eerste vereiste om een optimaal resultaat te behalen. Studio Architecture heeft de creativiteit en middelen om uw wensen te realiseren. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Hoe gaan wij te werk?

De realisatie van uw plan begint met een goed ontwerp, dat wij samen met u uitwerken. Uiteraard is het doel om het ontwerp naadloos aan te laten sluiten bij uw wensen. Het ontwerp presenteren wij vervolgens in 3D visualisaties, waar u virtueel doorheen kunt wandelen. Uiteraard regelen wij ook de omgevingsvergunning.

In onze visie houdt architectuur niet op bij het exterieur: we nemen daarom bij de meeste projecten het interieur mee in het ontwerp. Denk hierbij aan een verlichtingsplan, het optimaal benutten van ruimten, functionele indelingen, kleuradviezen etc. Omdat Studio Architecture alle disciplines beheerst, van exterieur tot interieur, bespaart u geld, want alles wordt in een moeite gerealiseerd.

Wilt u advies voor nieuwe meubelen of een nieuwe keuken? Ook dat is mogelijk. Wij hebben alle faciliteiten in huis om een volledig interieurplan voor u samen te stellen. In een vrijblijvend advies vertellen wij u hier graag meer over.

Wij ontvangen u graag in ons prachtige pand aan de Voorstraat te Middelharnis.

STUDIO ARCHITECTURE
0187 470715
info@studioarchitecture.nl