studio

HET VERHAAL VAN STUDIO ARCHITECTURE

Liever stuntvlieger dan automatische piloot. Bij Studio Architecture laten we ons niet beperken maar kijken we vooral wat er mogelijk is. Of het nu om een ontwerp, matererialen of kleuren gaat: elke keer beginnen we weer op nul, met een leeg hoofd. Het mooie is: dan is er van alles mogelijk. Zo blijven we onszelf vernieuwen en verrassen. En verrassen we onze opdrachtgevers ook. Met fraaie architectuur en praktische oplossingen. Ons vertrekpunt is de gebruiker. Samen kijken we naar de vraag en de vraag achter de vraag. Wat wil iemand nu echt? We leven ons in en schetsen nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

Ook in andere opzichten verrassen we. Als een van de weinige bureau’s kijken we niet alleen naar exterieur, maar ook naar interieur. We zien een huis of gebouw als een dynamisch geheel waarbij alles met elkaar in verbinding staat. We brengen de juiste balans aan en zorgen voor harmonie. Om die reden ontwerpen we samen met exterieur en interieur ook graag de buitenruimte. Vanuit een concept dat we in alle facetten doortrekken. Zo creëren we ruimtes waar mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Nu, maar ook over tien of veertig jaar.

Door onze persoonlijke aanpak hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met korte lijnen naar overheden, projectontwikkelaars en interieurdesigners. Zo kunnen we projecten verrassend snel realiseren, waarbij we altijd voor kwaliteit gaan. Tot aan de spijkers toe. Onze opdrachtgevers, particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland zijn er gelukkig mee.

Genoeg mooie woorden. Zullen we gewoon eens kennis maken? En kijken of we elkaar verder kunnen helpen? We zijn een jong bureau. Energiek, fris van geest. En vooral oorspronkelijk. In alle opzichten. Laten we afspreken in Middelharnis. In ons prachtige pand met een ziel. Weet u meteen wat we bedoelen.

STUDIO ARCHITECTURE
0187 470715
info@studioarchitecture.nl